Nieuwe website

Met de start van het nieuwe Scouting seizoen 2020-2021 heeft ook de website van Scouting Willem-Alexander Harmelen een nieuwe start gemaakt.

Waarom een nieuwe website?

De vorige versie van de website was in 2017 gebouwd ter ere van het 50 jarig jubileum van de groep. Met de snel veranderende techniek achter websites sloot de techniek achter de basis van onze website niet langer aan bij de hedendaagse technieken.

Niet alleen technische vernieuwingen

Wanneer je de oude website vanaf je smartphone bekeek waren er diverse aandachtspunten met betrekking tot het uiterlijk en de bediening van de website.

De website heeft een nieuw uiterlijk gekregen waarmee de website voor de komende jaren weer een visitekaartje van de groep zal zijn.

Weergave van de website op maat voor jouw apparaat

De oude website was op basis van Joomla. Voor de nieuwe website wordt er gebruik gemaakt van WordPress. Daarbij is gebruik gemaakt van de template van Scouting Nederland.

WordPress is in staat om te herkennen vanaf wat voor apparaat je de website bekijkt. De website wordt door deze techniek altijd zo optimaal mogelijk weergegeven.

Nieuwe agenda

Ook de agenda met daarin onze opkomsten en activiteiten heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. De opkomsten voor het komende seizoen staan er voor de speltakken inmiddels allemaal in.

Agenda

Daarbij heb je de keuze om alleen de opkomsten en activiteiten te bekijken welke voor jouw speltak van toepassing zijn of om alles weer te geven.

Ook is er onder iedere agenda een knop beschikbaar om alle opkomsten en activiteiten toe te voegen aan je eigen agenda.

Contactformulieren

Op de website staan ook diverse contactformulieren. Deze zorgen er voor dat je berichtje automatisch bij de juiste persoon of speltak terecht zal komen.

Informatie

Alle informatie zoals de standaard bagagelijst, wat waar op je ScoutFit moet, het informatieboekje, het gezondheidsformulier, wie onze bestuursleden zijn, enz. is op de website terug te vinden.

Vragen of opmerkingen?

Mis je nog iets van informatie op de website, staat er ergens onverhoopt een foutje of heb je misschien nog een idee ter verbetering van de website? Neem dan vooral contact op met de webmaster via dit contactformulier.

Your comment